Uppfödning av FCI- och SKK-registrerad Jack Russell Terrier. Välkommen!

torsdag 17 januari 2013

Vårens aktiviteter

A-kullen fyller 1 år om några veckor och nu börjar det bli dags för att planera in både röntgen och MH. Jag undersöker just nu möjligheten att boka in alla på samma MH men kika gärna i tävlingskalendern eller på olika brukshundklubbar om du hittar något som passar dig extra bra. Röntgen går bra att göra närsomhelst efter ettårsdagen.

Förutom dessa två milstolpar har vi en hel del träning, tävling och utställning framför oss. Mel ligger i hårdträning för tävling under våren och även Anna Lou slipas inför eventuell tävling. Jag hoppas att snön försvinner snabbt så att vi kan genomföra ett UHP under våren också, Mel och jag. Vi var anmälda till det i höstas men det blev inställt på grund av för få deltagare.

Vi har bokat hall i hundcenter och tränat lydnad inomhus några gånger i år, superskoj och skönt att slippa frysa och riskera att hundarna halkar. Riktigt bekvämt och bra träning för hundarna.

På utställningsfronten är det nog mest Harper som ska ut och visa upp sig. Just nu är det förberedelser för det både vad gäller träning och päls och jag längtar till första utställningen som är i mars. I februari är det stor Schäferutsällning i Veda som det kommer visas många fina hundar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar