Uppfödning av FCI- och SKK-registrerad Jack Russell Terrier. Välkommen!

lördag 9 mars 2013

Harper kammade hem klassvinst och CK

I dag har vi varit i Strängnäs på utställning. Det ska erkännas att tanken slog mig att avstå. Men så tänkte jag en gång till och bestämde mig för att åka. Träning är alltid bra och sen är det ju alltid kul och träffa alla.

Idag var det Harpers dag, hon vann unghundsklass tikar och fick Excellent och CK och jättefinkritik. Verkligen roligt! Särskilt som vi var iväg förra helgen med mindre bra resultat :).

Idag gick det som sagt bra men oavsett hur det går så är det alltid roligt att vara i väg med denna lilla hund. Alltid glad och pigg på allt. Hon älskar alla och tror att hela utställningen är där för att träffa henne.

Sen är det alltid lika roligt att träffa alla JRT-kompisar i och utanför ringen. Som ett extra plus ska tilläggas att utställningsplatsen var outstanding och arrangemanget likaså. Trots att det var svårt att hitta parkering så blev summan i alla fall fem plus av fem möjliga. Otroligt fin arena, supersnygga ringar, bra service runtomkring - den absolut finaste utställning jag varit på.

Kritik:
Bra storlek och proportioner. Feminint huvud och uttryck. Fin hals. Bra skuldra och rygg. Lite lös i fronten. God svansavsättning o vinklad bak. Bra päls och färg. Visar sig utmärkt. Rör sig fint från sidan. Domare: Inger Hansson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar